Spengler

In de wereld van medische apparatuur staat het Franse merk Spengler synoniem voor traditie gecombineerd met innovatie. Opgericht in 1907 door Charles Spengler, heeft het bedrijf de eer de uitvinder van de eerste klinische bloeddrukmeter te zijn, een revolutie in medische diagnostiek. Al meer dan een eeuw heeft Spengler zijn stempel gedrukt op de gezondheidszorg door de introductie van nauwkeurige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke instrumenten. Of het nu gaat om stethoscopen, otoscopen of hun iconische bloeddrukmeters, elk Spengler-product is doordrenkt van Franse vakmanschap en technologische finesse. Met een voortdurende drang naar onderzoek en ontwikkeling streeft Spengler ernaar om professionals in de gezondheidszorg uit te rusten met de beste tools, terwijl het tegelijkertijd de patiƫntenzorg optimaliseert. Als erkenning voor zijn bijdragen staat Spengler vandaag de dag bekend als een standaard in medische excellentie.

EB Commerce B.V. is de officiƫle importeur / distributeur van SPENGLER in Nederland. Bent u opzoek naar een innovatieve en scherp geprijsde oplossing voor uw praktijk? Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk onderaan de pagina onze catalogus. Het gamma van SPENGLER omvat o.a.:

  • ECG apparatuur
  • Bloeddrukmeters
  • Patientmonitoren
  • (Prof.) saturatiemeters

Voor verkoop per stuk kunt u terecht bij onze webwinkel. Voor zakelijke aanvragen kunt u contact met ons opnemen of onderstaand formulier invullen. Wij stellen dan een passende offerte voor u op.