Over ons

EB Commerce B.V. is een bedrijf dat al ruim 10 jaar actief is in de medische branche. Wij voeren een breed en diep assortiment met medische producten. Onze klanten zijn onder andere huisartsenpraktijk, huisartsgroepen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Ons bedrijf hanteert korte lijn en heeft zowel in het binnen- als buitenland veel inkoopkanalen. Groot voordeel voor u als klant is beschikbaarheid van veel soorten producten en de prijzen van onze producten. Alle producten die wij leveren, leveren wij tegen eerlijke prijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u een offerte te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Particulieren

Via diverse gespecialiseerde webshops leveren wij ook medische producten aan particulieren. Dit doen wij vooral met de volgende twee shops:

  • Bloeddrukmeterswebshop.nl – Bloeddrukmeters, Saturatiemeters, ECG apparatuur, Thermometers, AED’s en aanverwanten artikelen
  • Bloeddrukmeterwebshop.be – Zelfde assortiment maar dan gericht op de Belgische markt

Bovenstaande winkels zijn grote verkooppunten van gerenommeerde merken. Onder andere Microlife, Omron, Nonin, Kardia Mobile, Spengler en diverse AED’s merken zijn officiĆ«le partnerships mee. Van de Kardia Mobile is EB Commerce B.V. de officiĆ«le Nederlandse importeur/distributeur.

Snelle en geautomatiseerde verzending

Door onze brede ervaring in de e-commerce hebben wij inmiddels een zeer sterke en degelijke logistieke operatie in ons beheer. In de regel is alles wat voor 23:45 uur besteld wordt, de volgende dag op lokatie.